Чували сте, навярно,  израза: Ако Бог иска да ни каже

...
Чували сте, навярно,  израза: Ако Бог иска да ни каже
Коментари Харесай

Онзи мистериозен Знак в живота, който толкова дълго чакахте!

 25530376_2257994487760617_1902032368_o

Чували сте, вероятно,  израза: „ Ако Бог желае да ни каже нещо – той постоянно ни приказва. Чрез други хора, посредством текстове, посредством знаците, които Той изпраща „? Точно по този начин, именнно с този Знак  в, който е отговорът на вашите въпроси, молби и прекарвания.

Преди да прочетете този текст, помислете и отговорете на себе си почтено на два въпроса: в действителност ли сте подготвени? Наистина ли желаете да измененията своя свят  към по-добро? Ако отговорът е „ да “ – седнете комфортно и се пригответе. От през днешния ден вашият живот ще се промени трагично.

Веднага ще ви предупредя, че това няма да се случи с едно придвижване на магическа пръчка. Това ще бъдат сложни, от време на време мъчителни промени, които пласт след пласт ще бъдат смъкват от вас всичко, което  се е натрупало през годините на живота ви: вашата нерешителност в себе си,  подозрения, неодобрение от живота, както и най-важното – провали.

По пътя към това, да можете най-сетне да заживеете благополучен и пълностоен живота си, ще би трябвало да научите няколко урока. И не просто да ги прочетете, а да ги научите наизуст, поглъщайки  ги в себе си,   в никакъв случай да не ги забравяте и да не се отклонявате от верния път. Готови ли сте? Успех.

Урок 1

Вие Винаги ще бъдете част от уравнението на живота

Независимо дали ви харесва или не, в никакъв случай няма да съумеете в каквото и да било, в случай че се противопоставяте на света. „ - Добрият  съм аз, а светът към мен е неприятен “. Това е просто хлапашки инфантилизъм, волност на малко капризно дете.

Ако към вас има хора, събитията, които са негативни  по отношение на вас, неподходящо ви  въздействат – това значи, че САМИ сте приели това. Виновните не са родителите, не приятелите, не роднините, не страната, нито този век, а ВИЕ САМИТ съдебна техническа експертиза отговорни. Колкото по-рано приемате тази мисъл,  толкоз по-лесно ще ви бъде да продължите.

Вие не сте жертва на условия, вие сте сценаристът на тази част от живота. И не ви се е получило доста добре. И във вашата власт да измененията всичко. Повярвайте, Точно по този начин е. Всичко в нашия живот, с изключение на гибелта, може да се промени. Основното нещо е да приемете и научите този урок: ВАШИЯТ ЖИВОТ ТАКЪВ, КАКЪВТО Е, СЪЗДАВАТЕ САМО ВИЕ!

Да живееш КАТО гъз (съжалявам) или да живееш с достолепие? През целия си живот да се оплаквате от всичко и от всички, или да извършите волево изпитание, почтено да признаете пред себе си, че за  всичките си неточности сте си отговорни вие,  и да промени живота си към по-добро? Зависи от вас.

Урок 2

   11

Скърцайки със зъби. До сълзи и до болежка. До неуспехи, падения и изменничества. Отново и още веднъж ставайки по пътя към задачата си. Или да пълзите, в случай че сте се блъснали толкоз мощно, че да не можете да станете. Само тогава ще съумеете.

Урок 3

Вие сте създателят на личната си действителност

Но единствено при изискване, че сте изпълнили Урок 2. Разбира се, без откровена религия в фантазията си, без визуализация на крайната цел, можете или просто да тъпчете на едно място и междинните резултати ще ви наподобяват необикновено големи, или изобщо да не стигнете, където би трябвало.

Запомнете един път и вечно: Не слушайте никой! Нито родственици, нито другари, нито сътрудниците си!  Имате цел – вървете към нея. А на тези, които ви поучават, задайте  един елементарен въпрос: Защо не направихте нищо от това, за което ме съветвате? Защо не измененията живота си, а сте се хванали за тази нископлатена шибана работа / със брачен партньор / пияч / с цялостна липса на вероятности?

Знаете ли, има прелестно научно доказана история за кофата с раци. Ако поставите раците в кофа и един от тях се пробва да се измъкне, другите ще го изтеглят назад, вместо да си оказват помощ за  да се измъкнат дружно. В живота е същото.

Ще ви поучават всички, освен това с „ положителни планове “ ужасени от това, което вършиме с вашия, толкоз благополучен сив и  незанимателен живот, ще се чудят за какво се пробвате да избягате от него, тъй като за  „ дребния човек е невероятно да реализира по-големи висоти. “

Аз също  ще ви дам съвет, защото имам това право: Плюйте на всички от високата планина и продъжете настойчиво да вървите към вашата цел! По различен метод няма по какъв начин да се случи. Честно. Само вие самите знаете какво желаете да станете и повярвайте ми, несъмнено ще станете.

Урок 4

Забравете за страха

 22

Искате ли да спечелите доста пари, без да напускате дома си? Започнете онлайн курсове по копирайт,  уеб дизайн, всяка тенденция, която ви интересува. Веднага ще ви предупредя: ще се наложи да учите доста и непрестанно.

Урок 6

   33

Просто включете главата си и помислете по какъв начин да решите съответен проблем. Това важи и за ученето и за основаването на нужните и  верни връзки и за развиването на вашия бизнес.

Урок 7

Хвалете себе си даже и за най-незначителните резултати

Повярвайте ми, в действителност е належащо. Дори и в случай че през днешния ден сте  посветили единствено пет минути на бизнеса си, даже и това да е една, в придвижване запомнена непозната дума, вие се похвалете.

Тези, които ще подлагат на критика, поучават по какъв начин да действате, ще бъдат доста. А искрено  радващите се на триумфите ви – или ще са извънредно малко,  или въобще ще липсват. Ето за какво, не се колебайте, ХВАЛЕТЕ СЕБЕ СИ.

И последно:

Знайте, че към този момент съвсем съдебна техническа експертиза ПОБЕДИЛИ. Решихте да измененията живота си и малко на брой могат да го създадат. Вярвам, че вие, да, ще съумеете. Вярвайте в себе си и силата си. Успех!

Агнеса Жванецка

Можете и би трябвало да замените всеки човек в своя живот

 

Мисля, че е належащо да се разделяме с всички – с всеки един, който е спрял да ви цени  или да цени  връзката ви. С наемен служащ, с родственик, с…

Цялата публикация

15 дребни промени, които можете да извършите в живота си през 2018 година

 

  Не е належащо да си поставяте грандиозни цели, които, макар че са доста мечтани, често  са неосъществими. Опитайте се просто да извършите дребни промени, малко по малко.  Повярвайте,  те…

Цялата публикация

4-те стадия на живота съгласно известния психиатър Карл Юнг

 

Световноизвестният швейцарски психиатър Карл Юнг*  смята, че има четири архетипа или стадии, през които всеки човек минава през живота си. А вие  на какъв стадий сте? Етап на спортиста През…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР